Steliştii au luat foc după ce lui Mureşan i-a fost anulată suspendarea dictată de Comisia de Disciplină. Rusescu îl dă în judecată, iar Steaua face apel la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Valeriu Argăseală a declarat că Steaua va apela la orice mijloace legale pentru a-i face dreptate lui Raul Rusescu, jucător accidentat grav de Gabi Mureşan în timpul partidei ASA Târgu Mureş-Steaua.

După ce membrii Comisiei de Recurs a FRF au decis să-i anuleze suspendarea lui Gabi Mureşan, care trebuia să stea 16 etape pe tuşă după cotul în ochi aplicat lui Raul Rusescu, oficialii Stelei au reacţionat prompt, ameninţând că vor apela la toate căile de atac legale pentru a-i face dreptate propriului jucător. 

Concret, Raul Rusescu îl va da în judecată în civil pe Gabi Mureşan, iar Steaua va face apel la TAS împotriva deciziei Comisiei de Recurs. "Rusescu rebuie să-şi urmeze calea şi va merge în civil. Iari pe cale sportivă mergem la TAS. Mureşan i-a dat un SMS. Dacă îi durea sufletul şi era un bărbat, punea mâna pe telefon. Rusescu se simte rău. Încă are vedere dublă, nu are voie să facă niciun efort. În acest moment, el nu poate juca fotbal. Nimeni nu se hazardează să spună când va putea începe să se antreneze", a spus Valeriu Argăseală la Dolce Sport.

Comisia de Recurs a FRF a anulat sancţiunea de 16 meciuri de suspendare dictată de Comisia de Disciplină împotriva lui Gabriel Muresan, care l-a lovit cu cotul în figură pe Rusescu în timpul partidei ASA Târgu-Mureş - Steaua 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite