Steaua jubilează cu zece etape înainte de finalul sezonului: „Nu ne mai stă nimeni în faţa celui de al treilea titlu la rând“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Într-un campionat în care şapte echipe sunt în insolvenţă, iar şase vor ajunge în liga secundă, Steaua e într-o cursă solitară spre locul 1, lucru pe care l-a recunoscut şi Helmuth Duckadam.

Steaua şi ASA Târgu-Mureş au câte trei victorii consecutive în Liga I, însă între ele există o diferenţă de şapte puncte cu zece runde înainte de terminarea campionatului.

Primele două formaţii în ierarhia Ligii I se vor întâlni, în Ghencea, în etapa cu numărul 29, însă preşedintele de imagine al roş-albşatrilor crede că soarta titlului nu va depinde de confruntarea directă.

„Nu vor ajunge cei de la ASA la trei puncte de noi înaintea meciului direct. Cred că nu ne mai stă nimeni în cale, în faţa celui de-al treilea titlu consecutiv pe care-l va câştiga Steaua. Avem meciurile directe acasă, deci ne putem permite chiar şi un rezultat de egalitate. Steaua are un mare avantaj în faţă de care va profita. În plus, s-a văzut la ultimele jocuri că echipa şi-a intrat încet în formă, are altă determinare şi, dacă vom juca în continuare aşa cum am făcut-o cu Petrolul, nu vom mai avea nicio contracandidată“, a spus Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite