„Spartanii“, printre ruine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamoviştii s-au relaxat plimbându-se la Acropole şi au făcut poze de amintire
Dinamoviştii s-au relaxat plimbându-se la Acropole şi au făcut poze de amintire

Dinamoviştii s-au destins înaintea partidei cu Panathinaikos vizitând zidurile dărâmate de la Acropole. O plimbare în aer curat şi o lecţie. Comparaţi cu legen-darii războinici greci, „câinii" au mai învăţat câte ceva din istoria supranumelui lor.

Partidă dificilă, miză mare, greutăţi acasă, unde conturile sunt goale. S-au adunat multe pentru dinamovişti pe acest final de an.

Totuşi, ieri, roş-albii au avut şansa să-şi lase problemele în camera de hotel. Jucătorii s-au plimbat, au glumit, inclusiv cu bucătarul echipei, unii au vorbit chiar şi despre meci, iar alţii au preferat să „evadeze" prin Atena.

Marius Niculae, Andrei Cristea şi Laurenţiu Rus au vizitat ruinele de la Acropole, vechea cetate elenă. Cei trei jucători au admirat minunile arhitectonice, au discutat despre „Stânca Sacră", un loc „îmbibat" de istorie, şi s-au fotografiat alături de trecători.

Mulţi curioşi s-au întrebat cine sunt acei fotbalişti şi la ce echipă joacă. Alţi turişti l-au recunoscut pe „Săgeată" şi l-au solicitat pe atacantul de 28 de ani pentru poze.  Foarte volubil şi detaşat de tensiunea meciului cu PAO, Niculae a acceptat fără probleme.

N'Doye, interesat de muzică, nu de istorie

„Rapperul" N'Doye a rămas lângă hotel, s-a plimbat printre grădinile din apropiere şi a ascultat întruna muzică.

Altfel, Claudiu Niculescu, Kone, Diabate şi Matache, mult mai tăcuţi,  nu s-au îndepărtat de stabilimentul în care s-a cazat delegaţia dinamovistă.

Până la ora 13.00, toată lumea s-a întors la hotel, pentru masă, odihnă şi o mică şedinţă tehnico-tactică.

Urma meciul în care roş-albii trebuiau să demonstreze că adevăraţii spartani vin din România, de pe Bulveradul „Ştefan cel Mare". 

Zicu, în genunchi: „Am greşit!"

Ameninţările lui Borcea şi-au atins scopul! După ce şeful lui Dinamo a spus că Zicu nu are şanse de a deveni liber de contract în urma memoriului depus la LPF, Ianis a revenit la sentimente mai bune.

De unde această schimbare radicală? Borcea şi Giovanni l-au băgat în „şedinţă" pe mijlocaş şi l-au „sfătuit" că nu a procedat bine.

„Regret pasul pe care l-am făcut. Nu este normal să cer să devin jucător liber după tot ce a făcut Dinamo pentru mine! Toţi putem greşi în viaţă, important este să ne trezim la timp pentru a putea îndrepta lucrurile! L-am anunţat deja pe preşedintele Nicolae Badea că mi-am retras memoriul", a spus Zicu pe site-ul clubului.

No title
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite