Sorana Cîrstea, victorie mare la Miami! Buzărnescu a trecut de calificări, după un meci-maraton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea e deja în turul II la Miami
Sorana Cîrstea e deja în turul II la Miami

România are patru sportive pe tabloul principal de la Miami, iar prima dintre ele a debutat cu dreptul în competiţia care va continua până la 4 aprilie.

Simona Halep (3 WTA), Sorana Cîrstea (66 WTA) şi Irina Begu (74 WTA) au fost cele trei românce înscrise direct pe tabloul principal de la Miami Open.

Marţi seară, lor li s-a alăturat Mihaela Buzărnescu (137 WTA), după al doilea meci câştigat în calificări. „Miki“ a învins-o pe Anna-Lena Friedsam (Germania, 125 WTA), scor 2-6, 7-6, 7-5. Meciul a durat 2 ore şi 52 de minute.

Dintre româncele aflate deja pe tabloul principal, Sorana Cîrstea a debutat în forţă la competiţia Mandatory la care participă crema tenisului feminin. Ea a învins-o pe Katrina Scott (SUA, 16 ani, 443 WTA), scor 6-2, 6-2, în 62 de minute. Pentru „Sori“ urmează un duel în turul II cu Anett Kontaveit (24 WTA). 

Tot în turul II va juca şi Simona Halep, din postura de cap de serie, vineri sau sâmbătă. Fostul lider mondial se va duela fie cu Caroline Garcia (51 WTA), fie cu o jucătoare venită din calificări. 

În fine, Irina Begu (74 WTA) va debuta, miercuri, în turul I, în meciul cu Anna Kalinskaya (115 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite