Sorana Cîrstea, triumf la dublu în Portugalia

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (foto) a câştigat concursul de dublu din turneul WTA de la Estoril (Portugalia), acolo unde românca a făcut pereche cu spaniola Anabel Medina Garrigues.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două au învins în finală perechea formată din Diatchenko (Rusia) / Vedy (Franţa). „Sunt foarte fericită că am câştigat aici la Estoril. Ţin să-i mulţumesc Anabelei că a acceptat să joace cu mine. Cred că facem o echipă foarte bună”, a declarat Sorana Cîrstea.

Finala a fost amânată timp de patru ore din cauza unei ploi torenţiale, apoi meciul fiind mutat pe un teren acoperit, la câţiva kilometri de complexul sportiv desemnat să găzduiască turneul. Pentru jucătoarea româncă în vârstă de 19 ani este al treilea trofeu câştigat la dublu în carieră, după cele adjudecate la Fes (Maroc) şi Luxemburg, ambele în anul 2008. La simplu, Sorana a câştigat un singur tilu, la Taşkent, tot în urmă cu doi ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările