Situaţie critică la Galaţi. Fosta campioană Oţelul a ajuns să aibă numai juniori în lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oţelul Galaţi
Oţelul Galaţi

În urmă cu patru ani, unul dintre antrenamentele Oţelului s-a desfăşurat cu carul de transmisie al TVR la marginea terenului, în momentul în care avea loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, competiţie în care gălăţenii s-au duelat şi cu Manchester United.

În 2015, gălăţenii nu mai au teren de antrenament, dar nici bani, iar lotul de jucători este alcătuit în proporţie de 90% din juniori. Deşi se lăudau că vor asigura un buget de 800.000 de euro pentru a putea ataca promovarea, oamenii patronului Adamescu i-au transmis acum team-managerului Cristi Munteanu că trebuie să se descurce cu banii încasaţi de la Steaua în schimbul lui Alexandru Tudorie, adică 200.000 de euro! În aceste condiţii, în lotul gălăţenilor mai regăsim un singur veteran, portarul Dumitru Hotoboc (37 de ani), plus 12 juniori A , alţi 2 juniori B, dar şi câţiva tineri care au mai făcut parte din lotul primei echipe în sezonul trecut, a relatat Viaţa Liberă.  

Lotul Oţelului Galaţi

Dumitru Hotoboc, Ştefan Bordeianu, Daniel Vicol (portari), Rareş Oprea, Ruben Codreanu, Marius Manea, Costin Serea, Ionuţ Codreanu, Alexandru Istrate, Ionuţ Chiriac, Cosmin Petică, Alexandru Perju, Mădălin Blănaru, Ciprian Voicu, Antonio Sefer, Lucian Murgoci, Andrei Marus, Robert Tătar, Mihai Adăscăliţei, Daniel Dajbog, Cosmin Stoian, Eduard Dumitru, Iulian Negoescu, George Bârlădeanu, Ionuţ Constantinescu (jucători de câmp). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite