Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Indian Wells. Jucătoarea româncă se află pe partea de tablou a Serenei Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Simona Halep, locul trei mondial, va debuta, miercuri, în cel de-al doilea tur din cadrul turneului de la Indian Wells. În urma tragerii la sorţi, tenismena româncă este pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care cel mai probabil o va întâlni în semifinalele competiţiei americane.

Halep se pregăteşte să debuteze la turneul de la Indian Wells împotriva câştigătoarei dintre Silvia Soler-Espinoza (Spania, locul 62 WTA) şi o jucătoare venită din calificări. 

Următorul act al competiţiei nu ar trebui să fie complicat pentru Simona Halep, deoarece posibilele adversare ale ei vor fi americanca Varvara Lepchenko, rusoaica Alla Kudryavtseva sau Sacha Vickery, tot din Statele Unite ale Americii.

În cazul în care ajunge în optimi, parcursul Simonei Halep va deveni ceva mai complicat. Posibilele adversare ale jucătoarei românce sunt Garbine Muguruza, cea care a învins-o deja anul acesta pe Halep, în cadrul Fed Cup, sau jucătoarea cehă Karolina Pliskova, învinsă de Simona Halep în finala de la Dubai.

În ceea ce priveşte sferturile de finală, Simona Halep ar putea să joace împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, iar în semifinală ar putea să o întâlnească pe Serena Williams, locul 1 mondial.

La turneul Indian Wells din 2014, Simona Halep a fost învinsă în semifinale de Agnieszka Radwanska, cu scorul 3-6, 4-6.

Lista favoritelor de la Indian Wells este următoarea:

1. Serena Williams
2. Maria Sharapova
3. Simona Halep
4. Caroline Wozniacki
5. Ana Ivanovici
6. Eugenie Bouchard
7. Agnieszka Radwanska
8. Ekaterina Makarova
9. Andrea Petkovic
10. Lucie Safarova 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite