Simona Halep la Roland Garros: amintiri din adolescenţă. Simona a dezvăluit de ce iubeşte „Oraşul Îndrăgostiţilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se pregăteşte să joace, în turul I, la French Open, dar înainte de intra pe zgura pariziană, ea a mărturisit ce o leagă de cel mai romantic oraş din Europa.

Simona Halep va fi prima jucătoare aflată pe podiumul mondial care va debuta, în runda inaugurală, la Roland Garros 2015. Organizatorii au anunţat deja ora meciului pe care constănţeanca de 23 de ani îl va juca, duminică.

În aşteptarea confruntării cu Evgeniya Rodina (Rusia, 91 WTA), românca a strălucit în petrecerea jucătoarelor, a vorbit despre un subiect sensibil, cel legat de micşorarea sânilor, iar acum, potrivit Dolce Sport, a dezvăluit motivele pentru care revine mereu cu plăcere la Paris.

Ce a spus?

„Îmi place totul la Paris. Îmi plac restaurantele. Îmi place să mă plimb pe străzi. E frumos. Am amintiri frumoase şi de la juniori. Aşa că îmi place oraşul, îl iubesc. E frumos să mă întorc pentru French Open. E turneul meu favorit, aşa că mă simt minunat. Mă simt gata să încep turneul. Am amintiri frumoase după anul trecut, bineînţeles. Am jucat un tenis bun anul trecut şi acum sper să repet evoluţia sau să joc mai bine“, a declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite