Simona Halep, reacţie sentimentală, despre amânarea Wimbledon: „Îmi va fi dor să-mi văd numele pe perete”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, campioana en-titre de la Wimbledon FOTO Arhivă personală/Facebook
Simona Halep, campioana en-titre de la Wimbledon FOTO Arhivă personală/Facebook

După ce organizatorii de la Wimbledon au anunţat că ediţia de anul acesta nu se va mai disputa, pe fondul pandemiei de coronavirus, Simona Halep (2 WTA) a reacţionat într-un mod sentimental, fiind  vorba despre unul dintre cele mai importante turnee câştigate, de-a lungul carierei sale.

Campioana en-titre a competiţiei de la Wimbledon mărturiseşte că ziua în care s-a anunţat anularea ediţiei, de anul acesta, a fost una tristă pentru ea, însă vede şi partea plină a paharului, glumind că va fi campioană vreme de doi ani.

„Chiar dacă anularea Wimbledon părea inevitabilă în ultimele săptămâni, am sperat că se va găsi o modalitate ca turneul acesta atât de special să rămână în calendar. Miercuri a fost o zi tristă şi mi-am adus aminte de câteva dintre cele mai fericite momente din viaţa mea, de anul trecut, de la All England Club. 

Campioană en-titre pentru doi ani

(...) Îmi va fi dor de terenul central, acolo unde a avut loc finala senzaţională de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete şi toate celelalte lucruri frumoase pe care le primeşti ca membru al clubului. Îmi va fi dor şi de iarbă, o suprafaţă de care, în sfârşit, m-am îndrăgostit. Îmi va fi dor să fiu îmbrăcată în alb şi îmi va fi dor să simt că fac parte din această tradiţie uriaşă pe care Wimbledon o deţine. 

Într-o notă pozitivă, voi avea ocazia rară şi specială de a fi campioană en-titre la Wimbledon pentru doi ani. Îmi place această tradiţie în care campioana are ocazia de a deschide ediţia următoare pe terenul central, dar sper că voi putea face asta anul următor”, a punctat Simona Halep pentru „The Times”.

De altfel, printre lucrurile la care s-au gândit, iniţial, organizatorii de la Wimbledon s-a numărat şi posibilitatea de a disputa turneul fără spectatori, însă decizia finală a fost cea anunţată - anularea ediţiei din 2020. În acelaşi context, al competiţiilor de Grand Slam, Roland Garros a fost amânat, urmând să se dispute la finele lunii septembrie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite