Simona Halep a decis ce va face în privinţa turneului de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep n-a reuşit să termine pe teren finala de la Rogers Cup, de la Toronto, din cauza unor probleme medicale destul de serioase.

Ea speră însă să se refacă şi să poată juca la Cincinnati, turneucare începe săptămâna aceasta şi unde ea este calificată direct în turul al doilea. "Trebuie să mă recuperez în câteva zile. Vreau să joc la Cincinnati, mai ales că voi intra direct în turul doi şi voi avea mai mult timp pentru recuperare. Dar vom vedea. Apoi voi merge la New Haven şi abia apoi va veni US Open. În acest moment nu schimb nimic din programul meu, dar vom vedea în zilele următoare", a spus Halep pentru site ul WTA.

"În primul set am avut dureri musculare, iar apoi am avut probleme la genunchi. În setul doi am avut crampe stomacale şi ameţeli. În situaţia dată, faptul că am câştigat al doilea set este un lucru pozitiv. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, nu am fost în meci şi totuşi am câştigat al doilea set", a mai punctat jucătoarea noastră.

"Bencic este o mare jucătoare şi îmi pare rău că nu am putut încheia finala. Nu sunt dezamăgită că am pierdut, sunt dezamăgită că nu am putut juca până la sfârşit. Nu sunt obişnuită să renunţ, dar astăzi a fost prea mult. Nu a fost vorba de vreo accidentare, a fost vorba de corpul meu. Cred că am decis cam târziu să abandonez. Nu ştiu de ce am continuat să joc, poate pentru fani. Ei m-au încurajat mereu, m-au împins de la spate să continui în această finală", a încheiat românca.

La Cincinnati, Halep ar trebui să joace împotriva învingătoarei din meciul Daniela Hantuchova (Slovacia), locul 67 WTA - Kristina Mladenovic (Franţa), locul 39 WTA. Meciul va fi cel mai probabil miercuri. Turneul de la Cincinnati este transmis în direct de Dolcesport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite