Selymeş, suspectat că a fugit de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina antrenorului a fost implicată într-un accident. Prietena lui Tibor Selymeş şi-a asumat vina.

Tibor Selymeş nu trece printr-o perioadă prea bună. Rămas fără serviciu după ce s-a despărţit de Astra Ploieşti, fostul internaţional a fost implicat într-un accident ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00. Martorii de la faţa locului au relatat că Selymeş se întorcea din Predeal, după ce petrecuse într-un club de acolo, iar în Timişul de Jos a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens într-un Hyundai în care se aflau patru militari, aruncându-l la cinci metri de pe carosabil. Numai că, la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit-o decât pe iubita acestuia, Daniela Călin, care şi-a asumat vina pentru accident, declarând organelor că se afla la volanul BMW-ului seria 5.

I s-a luat sânge

Maşina nemţească a fost achiziţionată prin fostul său club de  antrenorul de 42 ani, Astra Ploieşti, în leasing, iar Selymeş a păstrat-o şi după despărţirea din decembrie. Bănuielile conform cărora nu Daniela, ci Tibor ar fi condus maşina au fost alimentate şi de declaraţiile celor care au văzut accidentul. „De la volan a coborât un bărbat într-o cămaşă albă.

Nu o domnişoară sau doamnă", au spus şi militarii accidentaţi. Drept urmare, poliţiştii au declanşat o anchetă şi l-au contactat pe fostul fundaş al naţionalei şi i-au cerut să vină la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a-i recolta probe de sânge, rezultatul urmând să fie trimis peste două săptămâni. „O persoană de sex feminin a declarat că se afla la volan în momentul accidentului. Noi facem cercetări. Din poziţia scaunului, se pare că într-adevăr femeia conducea. Daniela Călin avea alcoolemie zero", a declarat comisarul şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan.

Unul operat, doi internaţi

Izbitura a fost extrem de violentă, astfel că militarii au avut nevoie de intervenţia a trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare pentru a le fi acordat ajutorul. Şoferul se afla în cea mai rea situaţie, astfel că, după ce a fost scos la o oră şi jumătate distanţă de sub bordul maşini, a fost transportat la spital, unde a intrat direct în sala de operaţie. El a suferit mai multe fracturi în zona capului, a picioarelor, dar şi a bazinului.

Ceilalţi au scăpat mai ieftin. Doi dintre ei au fost de asemenea internaţi, însă starea lor este stabilă, iar ultimul a fost lăsat să plece întrucât nu prezenta decât mici zgârieturi.

A divorţat pentru a rămâne cu amanta

Tibor Selymeş a divorţat  de Cristina după aproape 22 de ani, după ce s-a îndrăgostit de focoasa Daniela. De altfel, cei doi aveau o viaţă separată încă din luna mai a anului trecut, din cauza faptului că fosta soţie a refuzat să se mute în România, preferând să rămână în Ungaria alături de cele două fete ale fostului cuplu, Tiffany şi Beatrice. În România, Selymeş a devenit un obişnuit al cluburilor de noapte, pe care le frecventează destul de des împreună cu iubita sa. În turul Ligii I, Selymeş a antrenat-o în două rânduri pe Astra Ploieşti şi o dată pe FCM Târgu-Mureş. Din cauza rezultatelor proaste, el a fost dat afară  şi acum este fără angajament.

46 de meciuri a bifat Tibor Selymeş pentru echipa naţională, fără să reuşească să marcheze vreun gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite