Selecţionerul Ungariei, următoarea adversară a României în preliminariile EURO 2016: „Am făcut greşeli impardonabile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o victorie înregistrată în meciul cu Grecia, duminică, fotbaliştii şi selecţionerul României sunt cu gândul la următoarea partidă din grupa F a preliminariilor pentru EURO 2016, în cadrul căreia vor înfrunta Ungaria. Aceasta din urmă a fost învinsă, pe teren propriu, de către Irlanda de Nord (1-2).

Selecţionerul maghiarilor, Attila Pintér, a comentat meciul pierdut de fotbaliştii săi: „Acest rezultat este dezamăgitor. Trebuie să vedem ce nu a mers. Am făcut greşeli impardonabile în defensivă şi ne-a lipsit concentrarea în ultimele zece minute. Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat astăzi şi să eliminăm greşelile din apărare“.

Din ochii antrenorului Irlandei de Nord, Michael O'Neill, partida a fost uşoară: „Ungaria a fost sub mare presiune. Am putut vedea uşurarea jucătorilor maghiari când au marcat. După ce am egalat, jucătorii au căzut şi mi-am dat seama că putem câştiga“.
România - Ungaria se va juca pe 11 octombrie, la Arena Naţională.


FOTO Grecia - România: 0-1. Debut cu victorie pentru tricolori în preliminariile EURO 2016

Reacţii după Grecia - România 0-1. Piţurcă are un remarcat special: „A jucat extraordinar, dar toţi au făcut sacrificii“

VIDEO Rezultate preliminarii pentru EURO 2016: Portugalia - Albania, marea surpriză / Gibraltar - Polonia, scorul serii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite