Djokovici ar urma să fie reţinut când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie

Djokovici ar urma să fie reţinut când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie

Novak Djokovici

Avocatul Stephen Lloyd, care îl reprezintă pe ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a declarat că propunerea guvernului este ca Novak Djokovici să fie reţinut sâmbătă dimineaţă, atunci când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie.

Djokovici se va prezenta la ora locală 08.00 pentru a discuta cu oficialii departamentului pentru imigraţie. Apoi, el însă va putea să meargă la birourile avocaţilor săi, escortat de poliţişti de la poliţia de frontieră, după care va petrece noaptea în detenţie. Duminică dimineaţă, dacă va fi programată audierea la tribunal în cazul său, el va fi dus din nou la birourile avocaţilor săi.
Avocatul lui Djokovici, Nick Wood, a spus anterior să acceptă faptul că guvernul are dreptul să îl reţină pe Djokovici, dar a avertizat cu privire la “circul media” care ar exista dacă acest lucru s-ar întâmpla. Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, are loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovici şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările