Scandal la Steaua: Gigi Becali vrea să dea afară de la club doi oameni de încredere din cauza lui Mihai Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost aruncat fără voia lui într-un conflict care mocneşte de ani buni în sânul echipei. După suspendarea pe care a primit-o Mihai Stoica din partea Comisiei de Disciplină a LPF, după derby-ul Rapid-Steaua, Becali îl vrea pe manager în lojă, lângă el, dar această doleanţă a patronului i-a iritat la culme pe câţiva dintre apropiaţii finanţatorului stelist.

Imediat după suspendarea de cinci luni pe care a primit-o Mihai Stoica din partea Comisiei de Disciplină a LPF, fiind acuzat că a instigat la violenţă, Gigi Becali a decis să-l ia pe manager cu el în lojă la meciurile Stelei. La auzul acestei decizii, Teia Sponte şi vărul patronului, Virgil Becali, au fost foarte deranjaţi, deoarece între ei şi Mihai Stoica mocneşte un conflict de ani buni.

Nemulţumit de atitudinea lui Teia Sponte şi a lui Virgil, Gigi Becali a trecut la ameninţări: „Eu nu pot controla sentimentele lui Teia Sponte sau Virgil Becali. Cui îi convine, mi se alătură. Teia a venit şi mi-a spus că nu-l iubeşte pe MM, dar că ţine la mine. Dacă nu înţeleg că este omul meu, nu mi se mai alătură. La revedere, Virgile. Eu nu mă joc! Eu sunt un om tare bun, faci plastilină din mine, dar sunt unele principii de la care nu abdic nici jumătate de pas. Dacă nu accepţi oameni pe care eu îi aleg, vei fi debarasat. MM este fratele meu mai mic, va sta în dreapta mea, iar Virgil se va da mai încolo. Lui Virgil i-am spus aşa: Băi Virgile, MM e omul meu, trebuie să-l accepţi şi cu asta basta”, a dezvăluit patronul Stelei la Sport.ro.

Omul de afaceri a dezvăluit şi cauzele relaţiei reci dintre Mihai Stoica pe de-o parte, Teia Sponte şi Virgil Becali, pe de altă parte. „Ei nu-l iartă pentru că m-a jignit pe mine. Eu l-am iertat pe MM, dar ei nu o fac. Ce înseamnă asta?”, a precizat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite