Scandal monstru: Gică Craioveanu, dat afară din cauza consumului excesiv de alcool! Cine l-a „lucrat“ la patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul de imagine al celor de la CS U Craiova a rămas fără loc de muncă, după ce a fost prins beat la volan şi a avut şi o discuţie aprinsă cu finanţatorul Mihai Rotaru.

Tocmai când Craiova părea a fi pe un drum bun, cu două victorii succesive în campionat şi în 16-imile Cupei României, un scandal de proporţii a dus la demiterea unui oficial.

Vorbim despre directorul de imagine, Gică Craioveanu (51 de ani). Fostul internaţional, care a evoluat la Universitatea Craiova, între 1991 şi 1995, ar fi plătit, potrivit 3minute.net, pentru consumul excesiv de alcool!

Concret, Craioveanu a fost prins beat la volan după un meci disputat acasă, cu Sepsi, luna trecută. N-ar fi fost însă singurul episod în care fostul atacant s-ar fi remarcat din cauza consumului de băuturi alcoolice. Sursa citată a notat că, în mandatul lui Corneliu Papură, Craioveanu ar fi intrat în vestiar în pauza meciului de pe teren propriu cu Sabail din Liga Europa. Oficialul clubului ar fi încercat să ridice moralul echipei într-un moment dificil, însă intervenţia sa l-ar fi scos din sărite pe Papură. Acesta i-ar fi zis patronului Mihai Rotaru că autoritatea sa ar fi fost subminată de Craioveanu care, în plus, ar fi intrat în vestiar mirosind a alcool!

Ar fi urmat o discuţie aprinsă între Craioveanu şi Rotaru în urma căreia primul ar fi fost demis. Totuşi, Victor Piţurcă încearcă să-l readucă pe fostul atacant la club şi rămâne de văzut cum se va încheia demersul său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite