Scandal în Anglia. Şapte fotbalişti au fost arestaţi pentru meciuri trucate

Scandal în Anglia. Şapte fotbalişti au fost arestaţi pentru meciuri trucate

Scandal de meciuri trucate în Anglia FOTO Reuters

Şapte fotbalişti din ligile inferioare engleze au fost arestaţi pentru trucarea meciurile, anunţul fiind făcut de Agenţia Naţională împotriva Crimei din Marea Britanie. În acelaşi context, în luna decembrie au fost arestate alte şase persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 13 oameni reţinuţi au vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani şi au fost interogaţi cu privire la acuzaţii de mită şi spălare de bani. Fotbaliştii arestaţi fac parte din cluburi care activează în nord-vestul Angliei şi evoluează în Fotball League, competiţia cuprinzând diviziile a doua, a treia şi a patra din fotbalul englez.

Investigaţiile din acest caz au început după ce „The Sun of Sunday“ a publicat o conversaţie dintre un reporter şi un fost jucător de la Portsmouth, Sam Sodje, în care fotbalistul recunoştea că a forţat primirea unui cartonaş pentru a fi eliminat de pe teren, în schimbul a câteva zeci de mii de lire sterline.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Avertisment pentru FIFA: anunţarea arbitrilor cu cinci luni înainte de CM din Brazilia creşte riscul de meciuri trucate

Un fotbalist de la Steaua a fost audiat de poliţie pentru un meci trucat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: