S-au tulburat apele în Giuleşti! Pancu sare iar la gâtul antrenorului Pustai!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu a fost tras pe linie moartă de Pustai deşi a fost căpitanul echipei în tur
Daniel Pancu a fost tras pe linie moartă de Pustai deşi a fost căpitanul echipei în tur

Înfrângerea suferită de Rapid chiar pe arena din Giuleşti în faţa celor de la ASA Târgu-Mureş, scor 1-2, a tulburat şi mai mult apele la formaţia din Grant.

Ajuns la aproape 38 de ani, pe care îi va împlini în luna august, veteranul echipei, Daniel Pancui, a sărit la gâtul antrenorului Cristi Pustai, care l-a folosit doar sporadic în acest retur de campionat. „Eu am spus că la lot este o atmosferă proastă şi deteriorată. Prima greşeală a fost a domnului antrenor, care s-a dus la conferinţă şi a zis că nu a găsit atacantul, nu a găsit coordonatorul de joc. Noi toţi ne-am simţit jigniţi, mai ales eu, care joc atacant sau mijlocaş central. Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Eu am suferit când Pustai a spus că nu are atacant. Nici nu am mai fost băgat în echipă şi nu m-am mai implicat aşa ca înainte. Acum sunt şi accidentat. Am preferat să tac şi să nu stric atmosfera, dar am gresit. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Meciul cu Universitatea Cluj s-a pierdut pe o greşeală individuală. Ce trebuia să facă antrenorul? Să spuna că nu are portar? Este o presiune mare, iar asta ne influenţează jocul. Noi jucăm prost după pauza pe care am avut-o. În felul ăsta nu ajungem unde ne dorim. Mai sunt şanse de salvare, dar trebuie să ne ridicăm”, a spus Daniel Pancu la DolceSport.

Citeşte şi: 

Orgasm fotbalistic: ce a însemnat pentru Pancu victoria Rapidului în faţa Stelei şi cum i-a luat peste picitor pe rivali

„Eroi de sacrificiu”, varianta Giuleşti. „Mercenarii” Rapidului au dat prima lovitură chiar pe terenul campioanei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite