Ruxandra Dragomir şi Ellie White, în formă maximă după o oră de sport şi aerobic

Ruxandra Dragomir şi Ellie White, în formă maximă după o oră de sport şi aerobic

„Ora de mişcare“, organizată de Ruxandra Dragomir FOTO Georgiana Dinu

Cântăreaţa Ellie White şi medicul estetician Dana Miricioiu s-au alăturat Ruxandrei Dragomir la cea mai recentă ediţie a acţiunii „Ora de Mişcare“, care are loc în fiecare dimineaţă de sâmbătă în Parcul Herăstrău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre sport

Astfel, aproximativ 40 de persoane, majoritatea femei, au urmat instrucţiunile antrenorului Robert Dinescu şi timp de o oră au făcut exerciţii de fitness şi aerobic din programul special Body Upgrade. La final, toţi cei prezenţi s-au arătat încântaţi şi plini de energie, inclusiv Diana, fetiţa Ruxandrei Dragomir, mai ales că au fost răsplătiţi cu premii în tratamente cu botox pentru păr, masaje marocane de întreţinere şi ore gratuite la cel mai mare centru de squash din ţară. 

Ellie White s-a aflat la prima participare la „Ora de Mişcare“, însă a promis că va reveni, întrucât susţine ideea prietenei sale de a promova un stil de viaţă sănătos prin sport şi mişcare. Ruxandra şi Ellie White au afişat o formă maximă în acest weekend, amândouă radiind de frumuseţe. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ruxandra Dragomir duce talentul mai departe. Fiica sa a făcut exerciţii cot la cot cu adulţii în „Ora de Mişcare“

Ruxandra Dragomir, aleasă într-o funcţie importantă, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: