România - Beroe Stara Zagora 2-1. Naţionala divizionară încheie un turneu de iarnă slab, probabil ultimul din istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a României, formată din jucători din Liga I, a încheiat cu o victorie mult contestatul turneu din Antalya, 2-1 cu Beroe Stara Zagora.

România a câştigat cu 2-1 partida cu Beroe Stara Zagora, ultima partidă de pregătire a naţionalei divizionare. Bulgarii au descis scorul în minutul 31, dar Alibec a restabilit egalitatea în minutul 35, iar Hora a marcat golul victorios în minutul 69.

Naţionala lui Iordănescu a obţinut trei victorii din trei meciuri în Antalya, dar adversarii au fost modeşti, Torpedo Kutaisi, Zimbru Chişinău, respectiv Beroe.

În meciul cu Beroe, au fost folosiţi următorii jucători: Buzbuchi - Enache, Găman, Săpunaru, Vătăjelu - Mateiu (Nedelcu 61), Ropotan (Nedelcearu 80) - Ivan (Hora 46), Răduţ (Benzar 61), Păun (Fl. Tănase 46) - Alibec (Rotariu 61)

Oficialii FRF, care au cheltuit 250.000 de euro pentru acest turneu, au precizat că în viitor nu se vor mai face astfel de acţiuni, România fiind ultima naţiune care mai organizează cantonamente de iarnă cu jucători divizionari.

Chiar şi Iordănescu a afirmat după partida cu Zimbru Chişinău că a fost un turneu inutil pentru că adversarii au fost modeşti.

Naţionala divizionară revine mâine în ţară alături de Steaua, grupare care a refuzat să trimită jucători la echipa lui Iordănescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite