Mutu: „Dinamo nu este iubită deloc în Bănie, dar gesturile pe care le-a făcut Zlatinski sunt totuşi... “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Bucureşti a remizat, în depasare, la Drobeta-Turnu Severin, scor 2-2, cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci în care oltenii au reuşit egalarea în inferioritate numerică.

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Romera '56 şi Nistor '81, în timp ce pentru olteni au înscris Ivan '13 şi Zlatinski '90+2.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelici, Barthe (Măzărache '86), Bancu – Mateiu, Zlatinski, Dumitraş – Băluţă, Ivan, Gustavo (Jazvici '71). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu – Hanca (Marici '89), Palici (Busuladzici '65), Nistor – Rivaldinho, Nemec (Bawab '84). Antrenor: Cosmin Contra.

Potrivit News.ro, la finalul partidei, jucătorii celor două echipe, dar şi membrii stafurilor tehnice s-au adunat la mijlocul terenului, reproşându-şi reciproc mai multe lucruri. Zlatinski şi Cosmin Contra au avut o dispută în urma căreia bulgarul a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat că fotbaliştii grupării craiovene ar trebui să aibă un pic mai mult respect faţă de el. "Cred că cei de la Craiova trebuie să aibă un pic mai mult respect dacă nu faţă de clubul Dinamo, că văd că este o ură extraordinară, măcar faţă de mine. Eu cred că îmi învăţ jucătorii să fie respectuoşi cu toată lumea şi îmi dresc ca şi adversarii să respecte mai mult aceste lucruri. La gol a venit în faţa băncii noastre de rezerve şi ne-a înjurat un pic. Asta e. Aşa probabil se transmite de la club. Să aibă ura asta faţă de Dinamo. Le doresc ca această intensitate pe care o au când joacă împotriva lui Dinamo să o fi avut şi la celelalte meciuri, cu celelalte contracandidate din play-off", a spus Contra la Digi Sport.

Directorul general al grupării Dinamo, Adrian Mutu, a declarat că îl felicită pe Cosmin Contra pentru felul în care a reacţionat după ce Hristo Zlatinski s-a manifestat folosind cuvinte vulgare după golul marcat şi a menţionat că ar vrea să vadă conducerea CSU Craiova luând atitudine şi pedepsindu-l pe fotbalist.

"Nu ştiu ce să mai zic. Îl felicit pe Cosmin că eu cred că nu puteam să mă abţin dacă venea faţă în faţă cu mine şi făcea ce a făcut. Toate lucrurile astea vin de la jucătorii străini care vin la noi în campionat. Am jucat şi eu în străinătate, dar nu mi-am permis niciodată să merg spre o bancă să fac gesturi. Jucători care se comportă foarte foarte urât. Şi mai ales că noi, conducătorii, avem relaţii foarte bune. Înţeleg bucuria unui gol, e normal să fie adversitatea asta care este în teren şi ambiţia cu care au jucat contra noastră, se ştie, Dinamo nu este iubită deloc în Bănie, dar gesturile pe care le-a făcut Zlatinski sunt totuşi... Aş vrea să văd conducătorii Craiovei că iau atitudine şi îl pedepsesc pe acest jucător că a făcut nişte gesturi care nu au nicio treabă cu fotbalul nostru şi mai ales că nici măcar nu ştie cine e Contra, nici măcar nu a îmbrăcat un jambier de-al lui Contra pe unde a fost Contra şi la echipele la care a jucat Contra", a spus Mutu la Digi Sport.

În altă ordine de idei, Astra Giurgiu a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Ciprian Deac, în minutul 50, cu un şut de la marginea careului.

Astra Giurgiu: Iliev - Moise, Oros, Geraldo, Nicoară (Junior Morais '46) - Lovin, Boubacar - Ioniţă, Florean, Teixeira (Săpunaru '56) - Buş (Seto '37). Antrenor: Marius Şumudică.

CFR Cluj: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu - Al. Păun (Nascimento '58), Gomelt, L. Rus - C. Deac, Roman (Sorsa '46), Omrani (Bud '76). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite