VIDEO Retragerea unui titan: Kobe Bryant.  A înscris 60 de puncte la ultimul meci al carierei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe Bryant FOTO Reuters
Kobe Bryant FOTO Reuters

Kobe Bryant a înscris 60 de puncte, miercuri, la Staples Center, în meciul pe care echipa sa Los Angeles Lakers l-a câştigat, cu scorul de 101-96, în faţa formaţiei Utah jazz, aceasta fiind ultima partidă din cariera de 20 de ani a baschetbalistului american.

Bryant, 37 de ani, a marcat 15 din ultimele 17 puncte ale echipei sale, ajutând-o să întoarcă soarta partidei. Cele 60 de puncte înscrise în total reprezintă un record pentru acest sezon al NBA.

Shaquille O'Neal, Magic Johnson, Jack Nicholson şi Jay Z s-au numărat printre spectatorii prezenţi într-o sală fără niciun loc liber.

"Suntem aici să celebrăm măreţia. Excelenţă de 20 de ani. Timp de 20 de ani, Kobe Bryant nu a înşelat niciodată baschetul, nu ne-a înşelat niciodată pe noi, ca suporteri", le-a transmis Magic Johnson fanilor din Staples Centers, înainte de proiectarea unui film emoţionant despre cariera lui Bryant.

"Ai fost o inspiraţie pentru noi toţi, iar LA te iubeşte", a spus actorul Jack Nicholson.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite