Renaşte o echipă de tradiţie în fotbalul românesc: Universitatea Cluj va avea o bază ultramodernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

„Şepcile roşii“ au dat faliment sub conducerea lui Florian Walter şi se află acum în liga a patra, însă pot spera la un viitor strălucit.

Universitatea Cluj e pe locul 1 în al patrulea eşalon fotbalistic şi, foarte probabil, va ajunge în liga a treia în viitorul sezon. 

Cea mai bună veste pentru una dintre echipele iubite din România a venit însă din partea managerului Ioan Ovidiu Sabău. Acesta a dezvăluit pentru actualdecluj.ro că „U“ va avea o baza ultramodernă în comua Ciurila, deoarece se doreşte revenirea ardelenilor în fotbalul mare cât de curând.

„S-a discutat cu primarul de acolo, care vrea să ajute Universitatea. Vom concesiona, probabil, pe 49 de ani un teren în comună şi acolo va fi această bază.

E imperios necesar să avem aceste condiţii minime. Vorbim de normalitate, de un lucru obligatoriu pentru o echipă care îşi propune să facă performanţă în viitor. Această bază e prioritatea mea numărul unu, alături de centrul de copii şi juniori. Până la 20 ianuarie va fi gata întreg planul, cu estimări financiare, cu tot ce e nevoie.

Sunt oameni cu mare potenţă financiară în oraş care au spus că iubesc această echipă. Clujul are un potenţial, cred că există posibilitatea să oferim Universităţii un centru de acest gen. În alte oraşe mult mai mici, se poate. Aici de ce nu s-ar putea?

Dacă nu putem face atât pentru o echipă, atunci nu putem avea obiective mari, ci doar mici, foarte mici. Atunci nu ne vom mai gândi la performanţă, ci vom rămâne cu gânduri din acestea de divizia D, C. Eu sunt încrezător. Ar trebui ca toate cluburile să aibă o bază de acest gen“, a afirmat Sabău. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite