Reghecampf pregăteşte terenul pentru un eventual eşec cu Villarreal: antrenorul are un obiectiv mărunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va juca, joi (ora 18.00, Pro TV, Dolce Sport), în ultima etapă din grupele Ligii Europa şi are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a spera la calificare.

Grupa L e cea mai strânsă, în condiţiile în care Osmanlispor (7 puncte), Steaua (6 puncte), FC Zurich (6 puncte) şi Villarreal (6 puncte) sunt despărţite de un punct înainte de ultima rundă.

Cum doar primele două clasate vor merge în următoarea fază, Steaua nu-şi permite un eşec în partida de joi din Spania. Deşi a vorbit despre faptul că vrea să câştige, Laurenţiu Reghecampf a lăsat impresia că pregăteşte terenul pentru un eventual eşec.

„Cred eu că avem destule şanse şi putem să câştigăm la Villarreal. E singurul lucru pe care-l avem în cap în momentul de faţă. Dar dacă nu vom reuşi acest lucru, nu va fi nicio tragedie pentru noi. E important în acest an să câştigăm campionatul şi să formăm o echipă cât mai puternică. Iar în iarnă o să încercm să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie ca să ne întărim“, a spus „Reghe“ la sport.ro.

El a încercat să pună presiunea pe adversara de joi: „Ei au început meciurile din grupă cu o declaraţie a antrenorului care a spus că ei vor să câştige Liga Europa. Meciul o să fie foarte, foarte important pentru ei. Rezultatul e deschis“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite