Reghecampf a dat cărţile pe faţă: a vorbit, în premieră, despre momentul în care a crezut că poate pierde titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf
Reghecampf

După terminarea petrecerii, tehnicianul a făcut o analiză a sezonului 2013-2014, dar şi-a atenţionat jucătorii că, de miercuri, sunt obligaţi să se concentreze din nou, de această dată pentru finala Cupei României.

Steaua a încheiat campionatul cu o remiză cu Oţelul, scor 2-2, însă meciul n-a avut nicio miză asupra clasamentului şi a prilejuit doar sărbătoarea câştigării titlului de către formaţia din Ghencea. 

După ce s-a bucurat alături de elevii săi şi de familiile acestora, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a făcut o analiză a sezonului la microfonul Digi Sport.

„A fost un an foarte greu pentru noi. Am început cu meciurile din calificările Ligii Campionilor, apoi o perioadă mai nefastă în campionat. În iarnă, ne-am apropiat de locul 1 şi de Astra. Am câştigat titlul cu trei etape înainte de final şi sunt foarte mândru de această performanţă. Recunosc, în iarnă, chiar ne-a fost teamă pentru titlu, dar am bătut Astra, acasă, apoi n-am pierdut la Giurgiu, iar aceste rezultate au contat enorm“, a spus „Reghe“.

Întrebat cui dedică această performanţă, tehnicianul a explicat: „Acum mă gândesc la patronul echipei, la Meme, la familiile lor. Jucătorii ştiu ce înseamnă Gigi Becali şi Mihai Stoica. N-am avut cum să-i înlocuim. Am făcut un grup unit şi putem fi alături de Gigi Becali şi de Mihai Stoica prin victorii şi prin câştigarea unor trofee“.

Reghecampf a insistat că misiunea roş-albaştrilor nu s-a încheiat pentru acest sezon. „Vreau să rămânem atenţi şi să ne mai bucurăm o dată, vineri seara, după finala Cupei României. Miercuri, la 9.30 dimineaţă, avem antrenament şi vrem să terminăm sezonul cu capul sus, cu un nou trofeu“, a declarat antrenorul bucureştenilor.

Chestionat despre planurile sale de viitor, „Reghe“ a răspuns: „Când am semnat cu Steaua, mi-am propus să câştigăm tot ceea ce e de câştigat. Vreau să mai câştig un campionat cu Steaua şi să am un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite