UPDATE Barça are un nou antrenor după ce lui Tito Vilanova i-a recidivat cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova are probleme de sănătate. FOTO Arhivă personală/Facebook
Tito Vilanova are probleme de sănătate. FOTO Arhivă personală/Facebook

După ce cotidianul El Mundo Deportivo a anunţat că tehnicianul Barcelonei, Tito Vilanova, are grave probleme de sănătate, clubul catalan a emis un comunicat oficial prin care a confirmat acest lucru.

UPDATE Până la noi veşti despre starea de sănătate şi evoluţia bolii lui Vilanova, secundul catalanilor, Jordi Roura, va asigura interimatul. Roura a venit pe banca tehnică a catalanilor din timpul mandatului lui Guardiola.

Tito Vilanova şi-a anunţat jucătorii despre faptul că boala sa a recidivat, iar apoi clubului catalan a dat publicităţii un comunicat oficial: „Francisco Tito Vilanova va fi operat joi, iar perioada în care va fi spitalizat este prevăzută la 3-4 zile. Apoi, el va urma un tratament de chimioterapie şi radioterapie, care va dura circa şase săptămâni. Pacientul şi-a exprimat dorinţa de a-i fi respectată inimitatea pe parcursul acestui proces“, menţionează reprezentanţii Barcelonei.

Gruparea la care evoluează Cristiano Ronaldo şi-a exprimat sprijinul pentru antrenorul echipei blaugrana: „Real Madrid vrea să-şi exprime sprijinul şi afecţiunea pentru antrenorul FC Barcelona, Tito Vilanova, şi îi doreşte o recuperare cât mai rapidă. Real Madrid transmite acest sprijin şi clubului şi familiei sale“.

În vârstă de 44 de ani, Vilanova a fost supus unei operaţii în noiembrie 2011, în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. Tehnicianul Barcelonei a semnat în luna aprilie un contract de doi ani cu echipa sa, după ce Josep Guardiola s-a retras de pe banca tehnică a grupării de pe Camp Nou.

Sub conducerea lui Vilanova, Barcelona a consemnat cel mai bunt start din Primera Division, cu un bilanţ de 15 victorii, un egal şi nicio înfrângere. Pe plan european, gruparea catalană este calificată în optimile Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite