VIDEO Real - Schalke 3-1 şi Chelsea - Galatasaray 2-0: favoritele s-au calificat în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciuri fără istoric în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor. Echipele care luaseră o opţiune serioasă pentru calificare după meciurile-tur au tranşat accederea în următoarea fază, pe teren propriu, fără emoţii.

După ce a zdrobit Schalke cu 6-1 chiar la Gelsenkirchen, Real a privit returul de pe „Santiago Bernabeu“ doar ca pe o repetiţie pentru „El Clasico“, marea confruntare cu Barcelona în La Liga (duminică, ora 22.00, Digi Sport). Chiar dacă a folosit o formulă cu multe rezerve, tehnicianul „galacticilor“, Carlo Ancelotti, l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo, iar acesta a contribuit decisiv la victoria cu 3-1 cu o „dublă“ în minutele 21 şi 74. Alvaro Morata (75) a punctat şi el, iar golul de consolare al nemţilor a fost înscris de Hoogland (31).


Galata, inexistentă pe „Stamford Bridge“

Dacă nimeni nu-şi făcea probleme în privinţa calificării Realului după scorul din tur, în schimb, mulţi au crezut că Chelsea va avea ceva emoţii pe „Stamford Bridge“ după acel 1-1 de la Istanbul în prima manşă.

N-a fost deloc aşa, fiindcă Galatasaray a fost, pur şi simplu, inexistentă. Eto'o a marcat după patru minute, iar Cahill a făcut 2-0 înainte de pauză (42). S-a terminat 2-0 la capătul unui joc în care turcii au avut un singur şut pe spaţiul porţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite