VIDEO Galatasaray-Real Madrid 3-2 / Madrilenii s-au calificat cu emoţii în semifinale. Didier Drogba a reuşit un gol epocal pentru turci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a terminat cu capul plecat manşa retur a sferturilor Ligii Campionilor, fiind învinsă la Istanbul, scor 3-2 de Galatasaray. Madrilenii s-au calificat în semifinale cu scorul general de 5-3, existând şanse mari ca în careul de aşi să întâlnească rivala de moarte din campionat, Barcelona.

După succesul facil înregistrat de Real Madrid în manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor, scor 3-0 cu Galatasaray, nimeni nu avea să prevestească faptul că galacticii lui Jose Mourinho vor tremura serios pentru calificarea în semifinale.

Cristiano Ronaldo a făcut tăcere la Istanbul prin golul rapid marcat în minutul 7. La 1-0 pentru madrileni, coroborat cu rezultatul din tur, Real obţinea o calificare lejeră în semifinale. Doar că turcii, susţinuţi frenetic de zecile de mii de suporteri fanatici, nu au dezarmat la 0-1 şi au marcat de trei ori în repriza a doua, suficient cât să pună mare presiune pe jucătorii lui Jose Mourinho.

Eboue a adus egalarea în minutul 57, iar Sneijder a majorat avantajul lui Galatasaray în minutul 71. Un minut mai târziu, magicianul Didier Drogba a reuşit o bijuterie, înscriind pentru 3-1 cu câlcâiul, spre uluiala lui Mourinho şi a fundaşilor madrileni.

Turcii nu au mai avut, însă, puterea de a mai marca încă două goluri necesare unei calificări miraculoase în semifinale, spaniolii fiind cei care au mai punctat o dată în finalul partidei prin acelaşi Ronaldo, care a redus diferenţa în minutul 90+2. S-a terminat 3-2 pentru Galatasaray, care a ieşit onorabil de pe scena Ligii Campionilor. După această dublă manşă, Real Madrid a obţinut biletele pentru careul de aşi, eliminând pe Galatasaray cu scorul general de 5-3. Tragerea la sorţi a semifinalelor este programată vineri, 12 aprilie.

Galatasaray: Muslera - Eboue, Gokhan Zan, Semih Kaya, Riera - Altintop, Melo, Inan - Sneijder - Umut Bulut, Drogba. Antrenor: Fatih Terim.

Real Madrid: Diego Lopez - Essien, Pepe, Varane, Coentrao - Khedira, Modric - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Higuain. Antrenor: Jose Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite