Real e tot mai departe de Barcelona. Madrilenii au terminat la egalitate meciul cu Espanyol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo a marcat unul dintre cele patru goluri ale partidei
Cristiano Ronaldo a marcat unul dintre cele patru goluri ale partidei

Real Madrid a terminat partida cu Espanyol la egalitate, 2-2, pe teren propriu. Echipa lui Jose Mourinho e tot mai departe de liderul Barcelona, care are de disputat duminică seară meciul împotriva lui Atletico Madrid.

Partida de pe Santiago Bernabeu dintre Real Madrid şi Espanyol s-a terminat cu o remiză, 2-2. Scorul a fost deschis de formaţia oaspete prin Garcia ('31), iar la scurt timp a venit replica madrilenilor, prin Cristiano Ronaldo ('45). 

La debutul reprizei secunde, Coentrao ('48) a adus Realul în avantajul păstrat până la finalul meciului, când Albin J. ('88) a închis tabela şi Espanyol a plecat cu un punct de pe Bernabeu.

Real Madrid stagnează pe poziţia a treia, cu 33 de puncte, la 10 puncte de liderul Barcelona, care are de disputat meciul cu Atletico Madrid. Espanyol este penultima clasată din Primera Division, cu un total de 12 puncte. 

Tehnicianul lui Real, Jose Mourinho, se confruntă cu probleme de imagine după ce a fost acuzat că ar fi sechestrat şi ameninţat un ziarist. Cel care a făcut publică această informaţie lucrează la Radio Marca: „În lumea fotbalului, eu şi oamenii mei suntem de valoare mondială, iar în lumea jurnalismului tu eşti un rahat“, ar fi fost cuvintele lui Mou, potrivit jurnalistului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite