Reacţii din presa internaţională: „Totul a început prost pentru Halep, dar apoi maşina s-a pus în mişcare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halep a învins-o pe Karolina Pliskova în sferturile de finală ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romnânca va juca  mâine în semifinale cu Angelique Kerber, din Germania.

LEquipe a scris despre victoria româncei: "Prima semifinală la Melbourne pentru Halep, câştigătoare facilă în faţa Karolinei Pliskova. Numărul 1 mondial nu a avut nicio problemă în a trece cu autoritate de Karolina Pliskova pentru prima semifinală din carieră la Melbourne. Conştientă că nu va avea decât 24 de ore de recuperare înaintea semifinalei, Halep a evoluat rapid, petrecând mai puţin de o oră şi 15 minute pe teren, iar mâine va fi favorită cu Kerber, deşi germana este în mare formă. Totul a început prost pentru Halep, care era condusă cu 3-0, dar apoi maşina s-a pus în mişcare şi Pliskova nu a mai putut s-o oprească“. 

Le Figaro: "Simona Halep s-a calificat pentru prima oară în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Pliskova, scor 6-3, 6-2. Openul Australiei era singurul Grand Slam la care Halep nu a ajuns în penultimul act. Ea încă se află în căutarea primului său titlu major. Românca a fost condusă cu 3-0 în primul set, dar apoi a întors situaţia în favoarea ei şi a câştigat următoarele nouă ghemuri. S-a impus după o oră şi 11 minute, iar în semifinale va evolua cu germana Angelique Kerber".

BBC: "Românca a câştigat nouă ghemuri la rând după ce a fost condusă cu 3-0 în primul set şi s-a impus cu 6-3, 6-2. În semifinale, ea va juca în compania germanei Kerber, care a trecut de Madison Kayes, scor 6-2, 6-2, în 51 de minute

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite