Rapidul are un sponsor anonim: „Momentan, nu vrea să se ştie cine e“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan este neînvins pe banca Rapidului FOTO Adevărul
Viorel Moldovan este neînvins pe banca Rapidului FOTO Adevărul

După victoria cu Clinceniul din etapa a 6-a a eşalonului secund, rapidiştii au fost răsplătiţi financiar de un sponsor care doreşte să rămână necunoscut pentru moment.

Deşi acţionarii Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir au găsit cu greu resursele financiare pentru a susţine Rapidul în liga secundă, giuleştenii nu se pot plânge că nu au bani. După victoria obţinută în faţa Clinceniului în seria întâi, scor 1-0, rapidiştii au fost premiaţi în vestiar cu banii acordaţi de un sponsor anonim. 

Viorel Moldovan a contribuit şi el la premierea elevilor săi, precizând că sponsorul care îşi păstrează încă anonimatul este un mare fan al Rapidului. "Acum împart banii în vestiar. O parte sunt de la mine, dar şi de la un mare iubitor al Rapidului. El ne-a adus şi echipament. Momentan nu vrea să se ştie cine e, dar a promis că ne ajută şi pe viitor cu echipa. Aşteptăm acum bani şi de la conducere", a spus Moldovan pentru Fanatik.

Graţie victorie din etapa a 6-a a Ligii a 2-a, Rapidul s-a instalat în fotoliul de lider, iar în etapa viitoare va juca un alt derby, cu fosta prim divizionară CSMS Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite