Rapid rămâne pe loc retrogradabil, iar patronul lămureşte situaţia antrenorului: când va fi schimbat Cristi Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda unui start entuziasmant de retur, cu o victorie pe terenul Stelei, giuleştenii au pierdut două din ultimele trei meciuri, iar rămânerea în Liga I pare din ce în ce mai dificilă.

Rapid a pierdut un meci de şase puncte, la Cluj, cu Universitatea, o formaţie care e şi ea angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Mai mult, „şepcile roşii“ nu mai marcaseră un gol în nouă partide oficiale până la confruntarea cu bucureştenii.

Înfrângerea suferită pe „Cluj Arena“ a făcut ca Rapid să fie depăşită în clasament tocmai de Universitatea Cluj şi să-şi micşoreze şansele la salvare. În acest moment, giuleştenii sunt la trei puncte de poziţia a 13-a, prima care asigură rămânerea în Liga I, însă distanţa se poate mări la cinci puncte, în cazul în care Pandurii va învinge Petrolul, la Ploieşti, luni seară.

În acest context, au apărut speculaţii în privinţa demiterii antrenorului Cristi Pustai, mai ales că Marius Şumudică, un idol al tribunelor în Giuleşti, tocmai a devenit liber de contract. Contactat de Digi Sport, patronul Valerii Moraru a comentat acest scenariu.

Ce a spus?

„Nu se pune problema schimbării domnului Pustai, cel puţin până la vară. Dacă domnia sa nu va dori să plece, eu o să vreau să continuăm. Cred că la meciul de la Cluj, jucătorii i-au luat de sus pe adversari. Dar în ultima vreme nici nu s-au antrenat bine. S-au pregătit ba în sală, ba pe sintetic, ba la Chitila. Am pierdut un meci, dar cred că avem valoarea necesară pentru a ne salva de la retrogradare“, a declarat finanţatorul Rapidului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite