Rapid pierde la scor meciul cu Dunărea Călăraşi şi cade pe locul al doilea! Alexa a ajuns la ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia Dunărea Călăraşi, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Seriei I din play-off-ul Ligii a doua.

Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia Dunărea Călăraşi, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Seriei I din play-off-ul Ligii a doua. Golurile au fost marcate de Alami (2) şi Al. Stoica (64 şi 86). Meciul s-a jucat fără spectatori. 

Reporterii Dolce Sport transmit că antrenorul Dan Alexa, de nervi, a spart geamul uşii de la vestiar la pauză si s-a tăiat la mână.Antrenorul Rapidului a fost bandajat şi dus la ambulanta.

Tot în play-off-ul Seriei I, CF Brăila a învins Academica Clinceni, scor 2-1, iar Farul Constanţa a învins FC Bacău, scor 1-0.

Liderul Seriei I este Dunărea Călăraşi, cu 34 de puncte, Rapid este pe doi, cu acelaşi număr de puncte, iar pe trei este CF Brăila, cu 31 de puncte.

Cu patru etape rămase din play-off, giuleştenii au nevoie de un pas greşit al Dunării Călăraşi pentru a spera la promovarea directă, de pe locul I. 

În play-out, ACS Berceni a învins Gloria Buzău, scor 3-1, iar Bucovina Pojorâta a trecut de CFR Rapid Suceava, scor 3-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite