Rapid joacă finala Cupei Kadyrov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Răzvan Lucescu a învins-o şi pe Terek Groznîi, scor 1-0, a câştigat grupa A a Cupei Kadyrov şi va juca mâine finala, cu ucrainenii de la Metalist Harkov (ora 18.00, Digi Sport 1).

În acest moment, giuleştenii au asigurat un câştig de 70.000 de dolari, atât cât ia finalista, dar dacă vor câştiga şi acest ultim meci vor încasa 100.000 de dolari, prima promisă învingătoarei.

Sub privirile lui George Copos, venit şi el în Antalya să-i vadă la joc pe Pancu şi compania, meciul propriu-zis a fost unul la fel de dur ca cel cu kazacii de la Ordabasy şi a venit după cheful din cantonament, prilejuit de aniversările lui Ezequias şi Grigorie.

Durităţile ruşilor au fost deseori acuzate de români, iar Glauber a ieşit accidentat după un contact de acest gen. Singurul gol al partidei a fost înscris de Oros, în minutul 9, cu capul, în urma unei faze fixe. Rapidul a arătat însă bine, cu un joc bun de posesie şi cu ocazii create, iar Răzvan Lucescu a fost şi el mulţumit la final.

„Suntem într-un moment bun al pregătirii, deşi ne lipsesc jucători ca Antonio, Herea, Teixeira sau Ioniţă, accidentaţi uşor. Dacă luăm suta de mii de euro, o parte le va reveni şi jucătorilor, pentru că e meritul lor", a afirmat tehnicianul.

Rapid  1
Coman - Rui Duarte, Glauber, Oros, Bozovici - Grigorie, Pavlovici, N.Grigore - Deac, Pancu, Surdu. Au mai jucat: Creţu, Alexa, Sburlea, Burcă, Ad. Grigore, Ezequias. Antrenor: Răzvan Lucescu
Terek Groznîi (Rusia)  0
Gol: Oros 9

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite