Rapid - Mediaş, arbitrat de Istvan Kovacs! Vezi cine e observator!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Istvan Kovacs - Carei
Istvan Kovacs - Carei

Rapid - Gaz Metan Mediaş este penultimul joc al etapei a XIV-a şi va avea loc mâine seară, de la ora 19:00, în Giuleşti. Această partidă va fi arbitrată la centru de Istvan Kovacs din Carei, care poartă noroc Rapidului acasă.

Practic, de-a lungul timpului Istvan Kovacs a arbitrat trei partide ale giuleştenilor pe teren propriu, iar Rapid a înregistrat tot atâtea victorii, fără să piardă, deci, vreun punct. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş a fost arbitrată o singură dată în deplasare de Istvan Kovacs, în acel meci obţinând un egal.

Culmea: observatorul de arbitrii e sibian
Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două margini de Cristi Nica din Ploieşti şi de Aurel Oniţa din Constanţa. Interesant este însă numele observatorului de arbitrii, Aron Huzu. Acesta este din Sibiu, adică exact judeţul din care face parte şi Mediaşul, echipa oaspete. Aceasta este însă o nouă regulă impusă de Ion Crăciunescu la CCA: "un arbitru sau observator poate arbitra sau superviza meciurile echipei din oraşul său", fapt care pe vremea lui Vasile Avram nu era admis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite