Procesul care scoate la iveală detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher este extrem de zgârcită atunci când vine vorba în a face publice detalii despre starea de sănătate a septuplului campion mondial în Formula 1.

Însă atunci când publicaţia germană Bunte a scris, la finalul anului trecut, că Michael Schumacher a făcut câţiva paşi de Crăciun, cu ajutorul apropiaţilor, familia a reacţionat cu un proces.

Sabine Khem, purtător de cuvânt a lui Michael Schumacher, a declarat: "Din nefericire, suntem nevoiţi să precizăm că informaţia potrivit căreia Michael se poate deplasa din nou este neadevărată. Asemenea speculaţii sunt iresponsabile. Intimitatea lui este foarte importantă, dată fiind seriozitatea rănilor suferite. Din nefericire, astfel de informaţii oferă false speranţe multor persoane implicate", a declarat atunci Khem.

În cadrul procesului, avocatul Felix Damm a precizat că Schumi nu se poate mişca şi nu poate sta în picioare. 

Bunte ar putea fi obligată la plata unor despăgubiri care pot ajunge la 100.000 de euro. 

Michael Schumacher, în vârstă de 47 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Gland (Elveţia). Familia lui Schumacher a oferit foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite