Primul antrenor al lui Bute îl sfătuieşte pe pugilist să pună punct carierei. Ce urmează?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi specialişti îl sfătuiesc pe Lucian Bute să pună punct carierei profesioniste, după eşecul dureros de duminică dimineaţa în faţa lui Jean Pascal.

Printre aceştia se numără şi Felix Păun, primul antrenor din cariera sportivului. 

„Lucian a pierdut pentru că nu a avut mai mult curaj. Staff-ul ar fi trebui să-l ajute mult mai mult în acest sens, să-i schimbe tactica din mers, să-l sfătuiască să folosească combinaţiile de lovituri, să meargă la totul sau nimic, pentru că nu mai avea ce pierde. S-a trezit prea târziu, în repriza a 12-a, când nu mai avea nimic de făcut“, a declarat Păun, pentru Digi24.

De asemenea, înaintea partidei cu Pascal, şi Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, era de părere că „un eventual eşec ar însemna finalul carierei lui Bute“.

Lucian Bute a fost învins la puncte (110-117) de Jean Pascal, într-un meci care a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF, la categoria semigrea. 

În contract există stipulată şi posibilitatea unei revanşe. „Pe ring a fost întrebat dacă îşi doreşte revanşa şi a răspuns că da. Există şansele unui re-match“, a spus, după meci, Rudel Obreja, fostul preşedintele al Federaţiei Române de Box şi un apropiat al lui Bute. 

Vezi şi 

FOTO Prima reacţie a lui Bute, după ce a fost învins de Pascal. Românul nu se lasă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite