Premieră: România va semna un parteneriat de anvergură cu o forţă mondială. Burleanu pleacă spre Orient

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) va încerca perfectarea unui amical cu o naţională care s-a clasat pe locul 3 la Cupa Mondială.

Răzvan Burleanu a ajuns la „Casa Fotbalului“ din postura omului care a gestionat minifotbalul în România.

Tocmai de aceea, şeful FRF e, în continuare, preocupat de acest sport, dar şi de futsal, această disciplină fiind una în plină dezvoltare la nivel mondial. Burleanu îşi doreşte că şi naţionala de futsal a României să progreseze, motiv pentru care încearcă să stabilească o colaborare cu Federaţia Iraniană de Fotbal (IRIFF).

Preşedintele FRF va pleca, astăzi, spre Teheran, acolo unde va fi însoţit şi de secretarul general, Radu Vişan. Informaţia a fost furnizată aici de presa iraniană.

Burleanu şi Vişan vor vizita, joi, cantonamentul echipelor naţionale ale Iranului, prima reprezentativă fiind cea mai bună din Asia, potrivit clasamentului FIFA. Echipa pregătită de Carlos Quieroz ocupă poziţia a 32-a, fiind cu opt locuri deasupra României.

Burleanu şi Vişan vor apărea apoi într-o conferinţă de presă, alături de preşedintele Federaţiei Iraniene de Fotbal, Mehdi Taj. Cu acest prilej, părţile vor semna un parteneriat în contul căruia FRF doreşte stabilierea unui amical la futsal.

Iranul e o forţă mondială în acest sport, fiind pe locul 6 în lume. Perşii s-au clasat pe locul 3 la Mondialul din 2015, acolo unde au furnizat surpriza turneului, eliminând Brazilia. De asemenea, Iranul a participat la toate cele 14 ediţii ale Cupei Asiei la futsal, câştigând trofeul de 11 ori. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite