Poli Timişoara a primit licenţa şi va juca în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat că gruparea de pe Bega a obţinut licenţa pentru sezonul viitor în ciuda recursului făcut de Viorel Duru, astfel că bănăţenii vor rămâne în Liga 1 şi vor evolua în Liga Campionilor.

"Poli a avut şi are licenţă. E un act de corupţie, iar UEFA va cerceta acest lucru la cererea noastră. Duru va trebui să dovedească de ce a făcut contestaţie. Nu am vorbit cu Duru, nu am ce să vorbesc cu un om necalificat. Am întrebat comisia ce calificare are, dar din respect pentru dânsul, nu mi-au răspuns. E o ruşine pentru tot fotbalul românesc, dar am încredere că Mircea Sandu va pune lucrurile la punct.", a declarat Marian Iancu.

"Bomba" a explodat ieri în Liga 1, atunci când Marian Iancu a anunţat că Poli ar putea să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.

Deşi Timişoara a primit de la UEFA dreptul de a juca în Liga I şi în cupele europene în sezonul viitor, Iancu susţine că Viorel Duru, şeful Direcţiei de Licenţiere, le pune beţe-n roate bănăţenilor.

Timişorenii au postat ieri pe site-ul oficial hotărârea iniţială a Comisiei de Licenţiere, încheiată în prezenţa lui Viorel Duru, prin care Poli primea licenţa pentru sezonul următor. Mai mult, Duru a prezentat o decizie UEFA de acceptare a divizării făcute de Poli, cu o singură condiţie:

"(...) informaţiile financiare corespunzătoare ficăreia dintre entităţi să fie prezentate de solicitantul de licenţă şi evaluate de licenţiator, în vederea obţinerii licenţei pentru participarea la competiţiile UEFA (...)".

Cum în dosar nu avea ce să intervină nou, singura problemă poate fi doar la acest capitol, al informaţiilor financiare ale tuturor părţilor clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite