Pleacă George Copos după 20 de ani? Gruia Stoica a făcut primul pas concret pentru a deveni noul patron al Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri a asistat la derby-ul Rapid – Steaua, scor 1-1, însoţit de fiica sa. La final, numele său a fost scandat de suporteri. Tot ce a văzut pe Giuleşti l-a îndemnat să ia o decizie-surpriză.

George Copos nu mai e preocupat de Rapid. El n-a mai asistat de foarte mult timp la un joc al giuleştenilor din tribune şi n-a venit nici la confruntarea Cu Steaua. 

În schimb, la tribuna oficială a luat loc Gruia Stoica, omul care negociază de mai mult timp cu George Copos pentru preluarea echipei.

Chiar dacă, săptămâna trecută, oamenii din anturajul său au spus că Stoica nu mai e interesat de Rapid, el a lăsat de înţeles că sunt şanse să finalizeze tranzacţia cu George Copos. Cum? Plătind primii bani la echipă din buzunarul său!

„Pentru modul cum s-au dedicat şi pentru că au demonstrat că se poate face performanţă şi fără foarte mulţi bani, o să-i invit pe Marian Rada şi pe Daniel Pancu să-i premiez. Un mic gest pentru efortul de duminică seară şi pentru spectacolul făcut“, a spus Gruia Stoica la sport.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite