Piţurcă, atacat dur de un fost antrenor de-al său: "Ce performanţe are el ca să stea 100 de meciuri la naţională?"

Piţurcă, atacat dur de un fost antrenor de-al său:

Victor piţurcă

Deşi aproape plecat la arabi, selecţionerul Victor Piţurcă, e criticat dur de un coleg de breaslă pe care l-a avut şi antrenor la Steaua.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ce performanţe are Piţurcă încât să aibă 100 de meciuri la echipa naţională? Ce performanţe are la club? De unde ştim că altul nu califica echipa la toate turneele? Convingerea mea e că un alt antrenor făcea mai mult", a declarat la Dolce Sport Dumitru Dumitriu, antrenor secund la Steaua în perioada 1986-1990. 

Tot el  a continuat: "Toate echipele au un joc, un sistem de exprimare. Noi, de prea multe căutări, nu am reuşit să facem o echipă pe care să o ştim şi noi. La noi se schimbă tot timpul jucătorii şi nu pot fi compatibili aşa. Îmi pare rău, sunt patriot, vreau să fie bine, dar nu văd cum o să fie bine. Mie îmi place de Sânmărtean, am un respect deosebit pentru el ca jucător şi pentru vârsta lui, dar am ajuns rău dacă el e cel mai bun jucător al nostru"

 

"Văd ca viitor selecţioner antrenor un om care a trecut prin focuri, care a făcut echipe, care a ajutat jucători să ajungă în vârful performanţei. Trebuie să fie un antrenor stăpân pe situaţie"

Dumitru Dumitriu, antrenor

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: