Italianul Piovaccari mulţumeşte Stelei: "Până să ajung aici vedeam meciurile din Liga Campionilor doar la televizor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari a ajutat steaua să se califice în Liga Campionilor
Piovaccari a ajutat steaua să se califice în Liga Campionilor

Italianul Federico Piovaccari, împrumutat de Steaua de la Sampdoria, a ajuns golgheterul echipei, atât în campionat, cât şi în cupele europene.

Piovaccari a recunoscut într-un interviu acordat siteului oficial UEFA că transferul la Steaua a fost un pas extrem de important în cariera sa. "De la început ştiam că trebuie să îl înlocuiesc pe Rusescu, e foarte dificil - ceea ce a făcut pentru echipă şi pentru suporteri a fost extrem de important. Am început să lucrez din greu chiar de la primele antrenamente. Am ajuns mai târziu decât toţi colegii, pentru că în Italia întrecerea începe mai târziu, dar am tras tare ca să îi ajung din urmă la forma fizică.Acum am ajuns la 100% din potenţial şi îmi revine misiunea de a răsplăti încrederea arătată de antrenor", a spus italianul.

"Golul cu Legia, cel mai important"

El a dezvăluit că golul marcat contra echipei Legia Varşovia a fost cel mai important din cariera sa. "Am simţit extraordinară să înscriu pe terenul lui Legia, a fost cel mai important gol din cariera mea. Golul meu a ajutat Steaua să se califice în UEFA Champions League şi pe mine să particip în această competiţie extraordinară. Debutul cu Schalke a fost pe un stadion incredibil. Cu puţin timp în urmă priveam aceste meciuri doar la TV. Cu toate că rezultatul nu a fost unul bun pentru noi, meciul a reprezentat un moment extrem de emoţionant.Suntem mulţumiţi că mare parte din timp am jucat la acelaşi nivel cu Schalke şi ne-am ridicat la înălţimea meciului", a mai afirmat Piovaccari.

"Trebuie să ne concentrăm şi pe celelalte competiţii – campionatul şi Cupa. Sunt multe obiective fixate la nivel de echipă"

Federico Piovaccari, atacant Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite