VIDEO Gazul stopează recordul Petrolului, cu un gol contoversat. Contra a făcut „circ“, după 0-1 la Mediaş: „Se fac jocurile pentru o anumită echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul a pierdut cu 0-1 la Mediaş, în faţa Gazului, golul gazdelor fiind marcat de Vitinha, în minutul 80. La finalul partidei, Contra a sărit să-l bată pe centralul Balaj, apoi a trimis săgeţi spre Steaua şi a ameninţat cu demisia.

Sâmbătă, Steaua s-a impus la limită în faţa Vasluiului, 1-0, după un meci în care centralul Colţescu a ajutat-o din greu pe campioană. 

Duminică, la Mediaş, seria de meciuri fără înfrângere a celor de la Petrolul s-a oprit la numărul 26, dar după o decizie controversată. 

În minutul 80, la scorul de 0-0, Vitinha a trimis spre poarta Petrolului, iar, după ce a fost respins de goalkeeperul Pecanha, balonul l-a lovit în piept şi s-a dus spre poartă. 

Aflat în apropiere, Teixeira a respins mingea din apropierea liniei porţii, dar Balaj, la semnalizarea unui asistent, a validat golul. Nici pe transmisia TV nu se poate observa foarte clar dacă mingea a trecut sau nu linia porţii. 

Vezi aici faza controversată

S-a încheiat 1-0 pentru Gaz Metan, iar rezultatul l-a scos din minţi pe Cosmin Contra. Antrenorul Petrolului a sărit să-l bată pe centralul Cristi Balaj, care i-a arătat un cartonaş roşu. Contra a fost calmat cu greu de oameni din staff-ul Petrolului, dar s-a dezlănţuit la declaraţiile de după meci. 

"Sunt greşeli intenţionate ale arbitrilor de câteva etape. Domnul Balaj să aibă curaj şi să spună de ce m-a dat afară. M-am săturat să spună unii ceea ce vor, să mă elimine fără ca eu să zic nimic. Dacă nu eşti sigur pe un gol, cred că, dacă eşti arbitru, nu-l validezi. Se fac jocurile ca o anumită echipă să câştige titlul de acum! S-ar putea să plec, dacă lucrurile continuă în arbitraj în direcţia asta", a spus Contra, la Digi Sport. 

Petrolul rămâne pe locul 3, cu 19 puncte, la egalitate cu Astra şi la trei puncte în spatele liderului Steaua (care are şi restanţă de jucat). 

Gaz Metan Mediaş: Buchta - Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean - Todea, Tahar - Munteanu (Llullaku '74), Vitinho (Fl. Dan '85), C. Petre - Robertson (Bud '46). Antrenor: Cristian Dulca

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Benga, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas (Camara '84), Teixeira, Albin (Boudjemaa '62) - Dore, Priso (Fernandez '81). Antrenor: Cosmin Contra.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Miclos Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenţi)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite