Petrolul-Astra 1-1 / Răzvan Lucescu e sigur: "Steaua e incontestabil campioană" / Daniel Isăilă: "Este un 1-1 pentru Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul-Astra 1-1 / Tehnicianul Petrolului, Răzvan Lucescu, care a debutat pe banca formaţiei ploieştene, a recunoscut că jocul echipei sale, în derby-ul cu Astra, n-a fost la cel mai înalt nivel şi a precizat că Steaua are de acum drum liber spre un nou titlu. De partea cealaltă, Daniel Isăilă, contrar golului primit în prelungiri de giurgiuveni, s-a declarat mulţumit cu rezultatul de egalitate.

Răzvan Lucescu la Digi Sport: "Trebuie să apreciez organizarea Astrei. Pe parcursul celor 94 de minute, în primele 25 au reuşit să pună o presiune mare pe construcţia noastră, au controlat jocul la început. Golul a venit în urma unei faze fixe. În a doua repriză, Astra a făcut un pas în spate, noi am venit să presăm în faţa unui adversar foarte bun. Am avut o posesie destul de mare, dar am întâlnit o echipă bine aşezată în teren, care nu ne-a prea dat şanse. După eliminare, am avut ocazia aceea mare a lui Priso.

La sfârşitul meciului le-am zis jucătorilor: trebuie să fim oneşti, n-a fost un joc excelent al nostru, dar trebuie să apreciez dorinţa lor uriaşă de a reveni, de a nu accepta înfrângerea. Trebuie să acceptăm acest punct. Puteam să şi câştigăm, dacă am fi fost mai norocoşi, dar puteam foarte bine să şi pierdem."

VIDEO Remiza Stelei la Ploieşti: Petrolul-Astra 1-1. Egal smuls de ploieşteni în prelungiri, la debutul lui Lucescu jr.

Petrolul a cerut în finalul meciului cu Astra un penalty, după un henţ făcut de Paul Papp în propriul careu. Arbitrul, însă, nu a văzut faza şi a lăsat jocul să continue. În ciuda acestei greşeli, Răzvan Lucescu nu a avut nimic să-i reproşeze lui Ovidiu Haţegan. „Nu am nimic de reproşat arbitrului, voi încerc să nu comentez arbitrajul. Sunt nou venit pe aici, sunt mai relaxat”, a mai spus Lucescu jr, care consideră că Steaua nu mai poate pierde titlul în Liga 1.

Am susţinut tot timpul că Steaua este incontestabil câştigătoarea campionatului. Au o organizare foarte bună de joc”, a conchis tehnicianul Petrolului.


Daniel Isăilă la Digi Sport: "Niciodată nu ne-am propus titlul. Important este ca noi să luăm fiecare joc pas cu pas şi să obţinem maximum posibil din fiecare. Când primeşti un gol în prelungiri, nu e uşor de digerat, dar nu am ce să le reproşez băieţilor. Sunt foarte mulţumit, am avut o atitudine extraordinară, am fost foarte bine organizaţi şi am avut vitalitate. Cred că, până la eliminare, am făcut o partidă bună. După care, normal, cei de la Petrolul, care au o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, au pus presiune pe noi şi, din păcate, am primit gol pe final. Este un 1-1 pentru Steaua, probabil. Poate că, pe undeva, rezultatul e echitabil, dar atât timp cât am fost 11 contra 11 am stat foarte bine, am surprins când am putut pe contraatac şi jocul curgea bine pentru noi."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite