Pădureanu: "Nu mă deranjează că mi se spune «părintele cooperativei»"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că doreşte să se retragă de la conducerea clubului şi a vorbit despre coopertavica din fotbalul românesc din anii '90.

"De aproximativ un an şi jumătate-doi încerc şi reuşesc să introduc la club băieţi mai tineri, care să preia ştafeta. Ca pensionar, dacă nu mă sclerozez, o să mai vin pe la club, o să le spun părerea mea, o să stau cu băieţii la o bere. Ce regrete am? Am avut încredere în oameni în care nu trebuia să am, dar nu au fost mulţi. Nu mă supăr că mi se zice "părintele cooperative". Dacă toată lumea merge într-o direcţie şi cineva încearcă să se întoarcă, pierde. Eu am mers în acea direcţie, am făcut parte din pluton. Dacă ieşi afară din pluton, te împuşcă. Aşa era vremea atunci", a declarat Jean Pădureanu la gsptv.

Pădureanu se află în conducerea clubului Gloria Bistriţa din anul 1964.Gruparea ardeleană a promovat, în premieră, în Liga I în anul 1990 şi a reuşit să se menţină de atunci în primul eşalon. Cea mai mare performanţă a clubului o reprezintă câştigarea Cupei României în anul 1994 şi ocuparea locului 3 în liga I la finalul sezonului 2002-2003.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite