Olăroiu la naţională? Răspunsul celui mai în vogă antrenor român a venit din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 51 de ani, Cosmin Olăroiu a reuşit cea mai mare performanţă din cariera sa de până acum, câştigarea campionatului din China
La 51 de ani, Cosmin Olăroiu a reuşit cea mai mare performanţă din cariera sa de până acum, câştigarea campionatului din China

În ultimii ani, Oli a fost dorit tot mai insistent pe banca naţionalei de suporterii români, datorită rezultatelor sale excelente la nivel de club. Impresia generală a fost însă că niciodată nu s-a încercat cu adevărat instalarea sa în funcţia de selecţioner.

Aflat pe val cu Jiangsu Suning, echipă cu care tocmai a câştigat titlul în „Ţara Marelui Zid“, Cosmin Olăroiu a fost întrebat, într-o intervenţie la Digi Sport, dacă ar accepta să vină la naţională, în cazul în care actualul selecţioner va renunţa la funcţie după meciul de la Belfast. 

„E imposibil ca Olăroiu să antreneze după Mirel Rădoi. Cosmin Olăroiu nu poate să-şi înlocuiască fiul, ca să spun aşa. N-aş face niciodată lucrul ăsta. Dacă n-aş avea unde să antrenez şi singura posibilitate ar fi să antrenez în locul lui Rădoi, n-aş face asta. Niciodată!“, a spus Oli.

Liga B a Naţiunilor, grupa 1, ultima etapă

Miercuri 

Irlanda de Nord - România 21.45, Pro TV

Austria - Norvegia 21.45

Clasament

1. Austria 5 4 0 1 8-5 12

2. Norvegia 4 3 0 1 11-3 9

3. România 4 1 1 2 4-8 4

4. Irlanda de Nord 5 0 1 4 3-10 1

*Primul loc asigură promovarea în Liga A, iar ultimul loc duce în Liga C.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite