O nouă înfrângere pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor la handbal feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Bucureşti (foto: David Muntean)
CSM Bucureşti (foto: David Muntean)

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă, pe teren propriu, de formaţia maghiară Gyor, cu scorul de 24-22, în ultimul meci din Grupa Principală II a Ligii Campionilor, fiind calificată în sferturile competiţiei de pe locul al patrulea.

Marcatoarele echipei CSM Bucureşti au fost Gullden 8 goluri, Manea 6, Brădeanu 2, Curea 1, Rodrigues 1, Vărzaru 1, Bazaliu 1, Torstensson 1, Martin 1, iar pentru Gyor s-au remarcat Loke şi Sulland, ambele cu câte 5 reuşite. În urma rezultatului, CSM Bucureşti rămâne pe locul 4 în Grupa II, cu 9 puncte, în timp ce Gyor acumulează 15 puncte şi este lider temporar. 

Ultima partidă din grupă, între Buducnost şi FC Midtjylland, va avea loc tot duminică, de la ora 18.00, iar rezultatul acesteia va stabili configuraţia finală a clasamentului, în care CSM Bucureşti nu poate urca de pe locul 4. Şi vicecampioana HCM Baia Mare a încheiat, sâmbătă, grupa principală1 pe locul 4, după înfrângerea în deplasare cu FTC Budapesta, scor 18-21, fiind şi ea calificată în sferturile Ligii Campionilor. În această fază, HCM Baia Mare va întâlni echipa de pe locul I în grupa 2, iar CSM Bucureşti prima clasată din Grupa I, a relatat news.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite