O fostă echipă a lui Cristiano Bergodi a retrogradat în Serie B

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Bergodi, fost antrenor al echipei Pescara FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Cristiano Bergodi, fost antrenor al echipei Pescara FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Pescara, echipă antrenată în trecut de Cristiano Bergodi, şi-a încheiat parcursul în primul eşalon italian după un singur sezon petrecut într-unul dintre cele mai spectaculoase campionate de fotbal ale lumii.

Meciul pierdut în faţa celor de la Genoa (4-1), în etapa a XXXV-a, a consemnat retrogradarea echipei Pescara. Gruparea italiană a fost antrenată în acest sezon de Cristiano Bergodi, tehnician care a fost demis însă la începutul lunii martie, după o înfrângere suferită pe teren propriu în faţa lui Udinese (1-0). Mandatul lui Bergodi începuse de la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, acesta venind ca înlocuitor al lui Giovanni Stroppa. 

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a mai ocupat banca tehnică a echipelor româneşti FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Politehnica Iaşi şi Steaua Bucureşti. La Pescara, acesta nu a reuşit să scoata gruparea din zona periculoasă a retrogradării, petrecând la echipă 15 meciuri, dintre care 14 disputate în campionat şi având un bilanţ de trei victorii, un egal şi unsprezece înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite