Nu era fericită! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despărţit de cel mai bun antrenor al anului trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naomi Osaka s-a despărţit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o să urce pe primul loc în lume şi să câştige două Grand Slamuri.

Osaka a luat decizia după australian Open şi iniţial nu a oferit nicio explicaţie pentru această decizie. În urma zvonurilor care au apărut, conform cărorar la mijloc ar fi fost banii, japoneza a ţinut să clarifice această situaţie. 
"Ştiu că toată lumea crede că problema a fost una financiară, dar nu a fost aţş. Acesta este unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am auzit. Având în vedere că eu călătoresc peste tot cu echipa, îi văd mai mult decat pe familia mea, nu le-aş face niciodată aşa ceva. Cred că principalul motiv este ca nu voi pune succesul deasupra fericirii mele. De asta am luat decizia. Nu voi spune nimic rău despre el (n.r.: despre Bajin), desigur, sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile pe care le-a facut pentru mine. Nu as putea veni acum sa spun ceva negativ", a spus Naomi Osaka într-o conferinţă de presă, conform ziare.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite