Noi detalii şocante despre moartea lui Maradona: medicii i-au dat alcool şi droguri în ultimele zile ale vieţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

Diego Maradona continuă să fie în atenţia presei şi la câteva luni după ce a murit, iar ultimele dezvăluri apărute în spaţiul public duc la conluzia că moartea acestuia ar fi putut fi evitată

Controversele apărute în urma decesului fostului fotbalist iau amploare cu fiecare zi care trece, iar conversaţia dintre medicul personal al vedetei, Leopoldo Luque, şi unul dintre asitenţii săi pune într-o lumină negativă  îngrijirea care i s-a acordat lui Maradona în ultimele sale zile de viaţă.

Înregistrările audio dintre persoanele care ar fi trebuit să aibă grijă de Maradona lasă tot mai mult impresia că fostul fotbalist ar fi murit cu zile. Astfel, conform Marca. care citează Infobae, în loc să îl ţină departe de viciile care îi ruinaseră sănătatea, persoanele care ar fi trebuit să aibă grijă de vedeta argentiniană i-au facilitat accesul la alcool şi droguri. 

"Mi-au spus că Charly a aranjat să-i cheme o femeie, pentru la noapte. Şi, pentru a-l pregăti, i-au dat o bere şi nişte iarbă. Asta l-a terminat. Nu pot înţelege cum de Charly i-a dat marijuana", au scris spaniolii că ar fi fost dialogul dintre Leopoldo Luque şi asistentul său. Pe de altă parte, conform înregstrărilor, Maradona ar fi cerut cu insistenţă marijuana în fiecare zi, staff-ul medical încercând in zadar să îl convingă să fumeze doar tutun, nu şi drogul recreaţional 

Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viaţă, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut, produs în urma unui infarct. Argentinianul se afla la locuinţa sa din Tigre, unde se recupera după o operaţie pe creier suferită la începutul lunii noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite