Niculescu, prăbuşire la Paris: Monica a stricat seria româncelor după un meci bizar

Niculescu, prăbuşire la Paris: Monica a stricat seria româncelor după un meci bizar

Până să debuteze pe tabloul principal de la French Open 2020, Monica Niculescu a câştigat trei partide în calificări

La cum a început duelul cu americanca Danielle Rose Collins (57 WTA), luând primul set în doar 32 de minute, Niculescu părea că va zbura spre turul II. Din păcate, ce a urmat a fost un dezastru pentru ea.

România a pierdut prima jucătoare la French Open 2020 după patru victorii entuziasmante obţinute de Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (72 WTA), Patricia Ţig (58 WTA) şi Ana Bogdan (93 WTA).

Din păcate, Monica Niculescu (141 WTA) a fost cea care a stricat această serie de victorii, confirmând, încă o dată, că French Open rămâne Grand Slam-ul în care a înregistrat cele mai slabe rezultate din cariera ei de până acum. În nouă participări, ea a atins o singură dată turul II, în 2014.

Astăzi, în runda inaugurală, Monica a început excelent duelul cu Collins, luând primul set cu 6-2. Apoi însă, până la finalul meciului, a mai câştigat doar trei game-uri! Şi a cedat cu 6-2, 2-6, 1-6.

Astfel, Niculescu, venită din calificări, a rămas cu suma de 60.000 de euro pe care o va încasa pentru prezenţa pe tabloul principal. 

Tot astăzi, la French Open vor juca şi alte două românce, ultimele care urmează să debuteze pe tabloul principal:

*Sorana Cîrstea (83 WTA) - Elena Rybakina (18 WTA)
Al doilea meci pe terenul 7, în jur de ora 13.30
 
*Irina Bara (142 WTA) - Donna Vekic (30 WTA)
Al doilea meci pe terenul 4, în jur de ora 13.30
 
Eurosport transmite turneul de la French Open.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările